Saturday, April 14, 2007

the green man strikes again

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

I used this Saturday to sow flowers and spinach on my balcony. I had seeds left from last year so I just had to walk down to ICA and buy a big sack of soil.

3 comments:

Anonym said...

Ett tips: Enligt R finns det lediga kolonilotter på hans baksida. Dock inte sol hela dan eftersom husen skymmer tror jag. Men ändå. Alltid lättare få saker att växa på friland än balkong.

Johan Muren said...

Men jag vill ha blommor på min balkong! Men för grönsaker är en kolonilott perfa. Hoppas du är laddad inför "duellen" på lördag ; )

Anonym said...

Ah, du är ute efter skönhetseffekten... Jag är ju mer praktiskt lagd när det gäller odling. Alla blommor dör här hemma i lägenheten. Inte ens kattgräset överlever. Men jävlar vad majs och gurkor jag fick när jag hade trädgård i Hässelby för några år sen! Hela bekantskapskretsen fick dras med mina inläggningar en lång tid efteråt. Duellen har jag fan inte orkat tänka på. Har skallen full med relativitetsteori och kärleksstrul. Om vilket som är mest svårbegripligt tvista både jag och de lärde. Men fredag kväll ska jag ägna åt att bränna lite nyromantik. Det kanske hjälper.