Monday, November 20, 2006

dead tired... again...



This is how you look after two days working 12 hours a day. I don't like that. I want to have a 12 hour work week. Not work day.

10 comments:

Anonymous said...

Uh, mitt värsta exempel är nog en 100-timmarsvecka för några år sen. Då var man inte nån vacker syn.
Men söndag morgon är det helt ok med dylik uppsyn. Vad tar du med till Snotty? Ska vi snacka ihop oss om nån inriktning eller blir det som mellanölen befaller? Kanske lite Journey för din nyliberale vän?

Anonymous said...

Fast när du är trött du inte ser som en "evil european criminal" ut :-)
Annars, 12 timme är ingenting ;)

Johan Muren said...

Hehe... har du arbetat på en skola Matilde? 12 timmar med barn är något helt annat än 12 timmar vanligt arbete! Man känner sig helt tömd på energi. Jag har haft egen firma och jobbat dygnat runt ibland. Men enda gången jag varit lika trött som jag är nu var när jag hade 2 heltidsjobb och ett halvtidsjobb under ett par månader. Jag svär!

Anonymous said...

:-))))) sweet little devils
Stakare!

Johan Muren said...

Hahahaha - jag vet!!!!!!

Anonymous said...

två heltidsjobb och ett halvtidsjobb samtidigt det var inte illa! vilka var det?

/brorsan ;)

Johan Muren said...

Jag och Stefan höll på med en websida åt Socialstyrelsen/Spola kröken (låter otroligt men det är sant)samtidigt som jag jobbade med Liquid och diskade på Zucchero. Det var bara i ett par månader. Men det räckte. Hade inte råd att tacka nej till några jobb. Tror det var när jag bodde uppe på Lilla Skinnarviksgränd.

Anonymous said...

inte illa!

Johan Muren said...

Jag vet!!!!

Buy Kamagra said...

I think it's very important to work we have the bliss to work every day and I¡m so angry of people who are all time getting complains that's terrible.